![]() |
|
|
#1 |
|
Genco 40.Bölüm Downlaod + Caps
![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
Durum: Offline
|
|
|
|
#2 |
|
emeğine saqlıK...
ben yine sabahladım sensizliğin korkusu sardı dört bi yanımı bira vodka sarmadı sensizlik ağır bastı çekip gittiğin o gün yanında canımı aldın. Bana aşktan bahsetme sen aşktan ne anlarsın sen benim yüreğimde kanayan bir yarasın sevdamla yetinmedim kalbime mabed yaptım çekip gittiğin o gün yanında canımı aldın.. Sevdi......ğim Allah belanı versin Sevdiğim Dertlerin hiç bitmesin Yaptıkların aklımda iki elim yakanda Sevdiğim Bunu böyle bilesin |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
paylasım için teşekrlerr
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Genco 24.Bölüm Download + Caps [Rip By MECQRAS] | MECQRAS | Genco | 12 | 27-01-09 12:05 |
| Genco 39.Bölüm Download + Caps | Senarator | Genco | 2 | 27-01-09 12:03 |
| Genco 38.Bölüm Download + Caps | Senarator | Genco | 2 | 27-01-09 12:03 |
| Genco 29.Bölüm [500MB avi] Download + Caps | Senarator | Genco | 2 | 27-01-09 12:02 |
| Genco 31.Bölüm [400MB avi] Download + Caps | Senarator | Genco | 2 | 27-01-09 12:02 |