![]() |
|
|
#1 |
|
Elenex Ko (1299)
Elenexko acılmıştır.Beta değildir.Droplar ; Worm sülalesinden takılar Kecoon sülalesinden silahlar Bulcan sülalesinden giysiler cıkmaktadır. Carrion Crawleden sw sc cıkmaktadır.(BAŞKA SC DROBU YOK.) Cannibal Bandicoottan kutu cıkmaktadır. [Server] Count=1 IP0=62.68.193.168 [Version] Files=1299 Exp oranı hiç zor deil 10 dakikada 80 lvl olup pk ya cıkabilirsiniz. ZORUNLU PATCH : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Alternatif : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Birazda SS lere bakalım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum: Offline
|
|
|
|
#2 |
|
Bİ Giriyip Bakalım SaoL Smt
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
buyur mesut ? ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
HyrLı oLsun Emeğine SağLık Bide Bu Ss'de Karakter GM deĞiL HeraLde Dual Hb Takmiş ?
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bu ElenexKO'nun önceden 2 Tane server'ı wardı Carnac & Kaos. Bende carnac'da JingSaw die bi asas açmıştım. G1 olmuştuk pelerin anahtarını kesmiştik. NP olarak sağ taraf 13k olmuştu. 15k olunca simge çıkmasını bekliodum. ama baktımki oyun kapanmış Sornadan bu meret geldi işte ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Etiketler |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Turkgamer Ko 1299 - 1505 | NabruK | Client & Yama Paylaşımları | 170 | 09-09-09 13:52 |
| System-Gaming Ko (1299) | Senarator | Server Tanıtım | 29 | 22-05-08 07:29 |
| KOnlineTR (1299) | Senarator | Server Tanıtım | 4 | 09-05-08 19:20 |
| Hadisler 1200-1299 | Armor | Hadisler | 17 | 07-12-06 16:36 |