Tam Sürüm Bilgini Göster : Clan
ultrAslanHaRuN
27-11-06, 18:37
Tüm hitportal üyeleri benim fikrim olarak her servere bir hitportal clanı kuralım:biggrin:
güze düşünmüşsün kardeş. ben maneste oynuyorum. PoweredTurks klanım. gerçi sadece cafedekileri kasmak için kullanıyoduk ama eğer gelirseniz buffer, healer, rezzer, roque, warrior çarlarımız var cafede. işin tek kötü tarafı sadece geceleri oynuyoruz :)
maneste car acarsam benide alırmısın clan :D ben okcu acarım :D
ultrAslanHaRuN
28-11-06, 21:21
maneste 46 lvl adam var rouge heven fire kullanıyom clana alırmsının bi de pelerinli mi
kanka sen humanmışsın yaw :) ben orc um.
beyler beramusta lwl 51 adamım var gelin orda kurak clan
valla bizim kafede insan yok hiç :)
cypher da adam yok mu yav_?_
Ben DiezDe Kurdum G2 Kolluk :D
beyler edenada olan varmı varsa beraber kasalım
hadı beyler hiperportal clanlarını gormeye baslayalım
diesde kuran benıde alırmısın clanına oyundakı ıssmım powwer20 ama orc yım ben ya sen
benıde alırmısın kanka orc yım
ben edanadayım +60 olmak üzere herkes gelebilir
ultrAslanHaRuN
29-12-06, 14:21
diezde insan mı 40 lwl warrior var
Edana da 55 lvl var rogue 56 olucak yakında clan varmı ????
İtemlerim filan herseyim tam beyler...
maneste lwl 55 orc adım demlik:D alırsan sewinirim
ultrAslanHaRuN
29-12-06, 15:28
bana deme seyranlı alırsa alır ben orc değilim ama açcam
ben chyperdeyim yakında clan kolunu yakıcak pek çıqmaya niyetim yok :D ama hitportal diye bir clan kurlursa human olarak alt clan olarak alabilriiz
hayalet kanka sen el morad san ben HiPoRtAl diye clan kursam alt clan yapar mısınız?
Sorry bu arada nick: T_A_Y_F_U_N (imzadaki yan char ama ikisi de 55 lvl)
abi ben manesde 47 lvl rogu var orc
clana alırmısın peleirnli ise
yaw beyler herkes böle yaparsa bi server belirleyek ve bir taraf(el morad and karus) sonra clanı kurak olsun bitsin bölr olursa bu clan kurulmaz :D :D
66yerkoy66
09-02-07, 16:11
Ama hepimizin ya orc yada insan olası lazım bunun içinde ORC OLMAK İSTEYENLER İNSAN OLMAK İSTEYENLER diye oylama yapalım [siz hangi charactersiniz gibi hani adam koymuştuya warior,mage,rogue,priest die] öle yapalım
dreadfullman
12-02-07, 19:58
beyler manes te clan kurcam ama human lwl 72 asas
dreadfullman
12-02-07, 20:00
beyler ben manes deyim lwl 72 clan kurcam da geleni alırım(humanım)
oOoDarkMasteroOo
12-02-07, 20:49
chyper ben! var ım beforıforget! clan ım G1 gelen gelsin eğer iyi adamsanız alırım enaz 100k np 60+ (ben lwl 62 177k np) orc uz bakalım şimdilik heaven ın alt clan olmak için uğraşıyoz başka bi claN INalt ıyız ama turuncu pelerin ;)
ultrAslanHaRuN
13-02-07, 17:21
dread fullm na senin nick ne bi araştıram seni 72 lwl diyon maneste :D bende humanım manese geri dönersem gelirim şu an logosta açtım 35 lwl bp amam yakında 60 olcam sağolsun 65 lwl warrior kasıo ark oda yakında 70 olcak :D:D:D bide arkadaşlar iki ayrı konu açın biri human clan biri orc clan öle tartışalım böle karmaşa çıkıyo bide önce clanlar kurulsun öle konuşalım
Clan OrcBusters server xigenon lvl 64 bugun oldum :)
beni clana alırmısınız 67 level warior manes orc um
gelin olimpiada kurdum pelerinli ust clan +60 gelen gelsin
Manes ORC 46 LVL isim D4RKN33S alırmısın
gelin olimpiada kurdum pelerinli ust clan +60 gelen gelsin
58 lwl'im adaş Karus'um ByTig3r nick'im ;)
Kuralm tabi ki adı da Harun26 olsun ;)
furkan1arif
23-04-07, 19:52
olympiyada hitportal kuram clan kurcaz hazır ark veriyo pelerin alacz gelen varsa gelsın clan+yok sadece hitportal kardeşlere.saate gelice farketmes.msn verın orda konusabilriz olypmiyada oynayanlara duyurulur!!!
diezde 55 lwl orc rogue come
harun kardeşim iyi sölüosun ama herkes ayrı serverlarda ben mesela olimpiada oynuorum başkaları başka serverda oynuor örn/edana diyenler war diez hangi birinde kurucaz clanı ve ne kadar kişi olucak hem bide orc/elmorad meselesi war adım bu siteden (ç) alıntıdır :D adı hoşuma gitti yazdım ""theangel0fdeath""
alicanaktas
05-05-07, 18:23
bende orcum beni alan yok mu mage ex bug yaparım
alicanaktas
05-05-07, 18:24
olmiyada manes berabusta clan arayan alınır hepsi g2
ben olipio da insanım lvl 60 birazdan 61 olacak :)
alacak artk var mı
ha bu arada clanda pelerin olenli degil biz bize beraber oynayacagımız güzel bi clan olsun yeter
xXFrEeDyXx
13-05-07, 09:36
yaaa pathos yok mu !!!!!!!!!!!!!!!!!
ben olmypia MadMaster 51 im
OqaliptusS
13-05-07, 10:59
ii olurduda artık ko yok benim için 1 ay oldu bırakalı cok mutluyum nelerle zaman geçirdigimi düşününce inanamıyorum cok kötü bir durum bu ko mahvetti bizi ..
iskenderun1
07-03-08, 14:28
ben chyperdayım 75 lwl warior sky clanındaa chyperda olan varsa yardımcı olalım