![]() |
|
|
#1 |
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Tanıtım: Adobe Flash Professional CS3 vektörel grafiklerle animasyonlar hazirlayabileceginiz, bu animasyonlarin birbirleriyle etkilesmesini saglayabileceginiz, ve en son sürümlerinin özelligi olan veritabanlari ile asp, php ve cgi gibi script dillerinin yardimiyla haberlesebileceginiz bir web sayfasi nesne gelistirme programidir. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Rar Şifresi: Tickhi
ÖzeL İsimLeri ßüyük HarfLe ßaşLayarak Yazıyorum Yani {{..ADINI..}} .. Yani {{..SEVDANI..}} .. Dahası {{..ßİZİ..}}.. Parantez İçinde ((YaşadıkLarımız)) VaR Aman Kimse Duymasın (!) Tırnak İçine Aldım "ßendeki Yeri"ni Kem GözLerin Nazarı Dokunmasın . AnGeL@hitportal.net |
|
|
Durum: Offline
|
|
|
|
#2 |
|
saol gsl olmush ama indirmeden bi şey soracağım bildiğimiz photoshop diil mi bu
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hayır başlı başına photoshop programı değildir, grafik,dizayn ve web sayfası nesne gelistirme programıdır. photoshop programlarını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...]
ÖzeL İsimLeri ßüyük HarfLe ßaşLayarak Yazıyorum Yani {{..ADINI..}} .. Yani {{..SEVDANI..}} .. Dahası {{..ßİZİ..}}.. Parantez İçinde ((YaşadıkLarımız)) VaR Aman Kimse Duymasın (!) Tırnak İçine Aldım "ßendeki Yeri"ni Kem GözLerin Nazarı Dokunmasın . AnGeL@hitportal.net |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Katılyıorum kaşif abi
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Etiketler |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Adobe Flash CS3 Professional + Crack | sewimlirizeli | Dizayn & Fotoğraf | 31 | 05-03-10 06:30 |
| Flash Slide Show Maker Professional V2.41 FULL | Mustty | Dizayn & Fotoğraf | 21 | 11-11-09 13:20 |
| Macromedia Flash Professional 8 | мαωι¢є | Dizayn & Fotoğraf | 0 | 06-07-07 09:54 |
| Adobe Flash Player 9.0.28.0 - Final | .:xanthi:. | İnternet & Download | 0 | 12-04-07 15:22 |