![]() |
|
|
#1 |
|
1299>Yeni PwKoxp v4 Merchant Hack-Ölümsüzlük-Basılabılen Sc'Ler
YORUM YAZMAYI UNUTMAYALIM BİR TŞK BU KADAR ZOR OLAMAZ
*Arkadaslar NPC'lerı Sadece R Vurarak Kesebılırsınız( Skıll Fılan Vurmaz ) Natıon Hack Anlatacak Olursak Eger>Humansanız>OrG = Org'Sanız > Human SPACE TUSUNA BASARAK SERI BIR SEKILDE 6-7-8 MINOR COMBO YAPABILIRSINIZ.. Programın Ozellıklerını Kısaca Anlatacak Olursak: *Natıon Hack *Merchant Hack *Hp / Mp Kontrol *AntiMage ( Magelere Kıtlenmeyeceksınız ) *Speed Hack Ayarları *Wall Hack *Uzaktan Acılabılen NPCler *BirKac Combo ( Suan Sadece 6-7-8 Mınor Combo Eklıdır ) *Atack Skill ( Yuruyerek,Kosarak,Daggerla Atack Yapabılırsınız ) *Z-Skıll *Flooder *Istedıgın Yerden Teleport Olma Istedıgınız Noktaya ( Her Serverda Calısmayabılır 1299 lar Icın Gecerlıdır.) EMPIRE ONLINE ICIN GECERLI OLAN SCLER...! *1500 Hp Sc *1500 Mp Sc *150 Ac Sc *Speed Sc *Canının Hepsını Dolduran Hp Pot NOT=ELINIZI CABUK TUTUN BU SC OLAYLARINI CABUK FIXLERLER...!! PATCH GELDIKTEN SONRA CALISMIYOR FILAN DEMEYIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hata Ve Cozumlerı Component TABCTl32 OCX or one of ist dependencies not correctly registered: a file missing or invalid Bu hatayı alanlar aşşagıdaki dosyayı indirip [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Itemlerın Degerlerını Ogrenmek Icın Su Sıteye Gırmemız Gerekıyor.. 2)Vtunnele'Gırdıkten Sonra URL Olarak Sunu Yazın=458.awardspace.com/bug.php Burayada Gırdıkten Sonra Pazardakı Itemın Orjınel Fıyatını Bu Sıteye Yazarak Enter'layın Cıkan "Quantry"Itemın Degerıdır..Buradakı Degerı Alıp Programa Yazarak Yapabılırsınız.. ----------------------------------------------------------------------------------------- TELEPORT Hack Kullanımı: Arkadaslar Teleport Olmanız Icın Sunlar Gerekır Dıkkatlıce Dınleyın Maradondan > Delos > Abys = Isınlanabılırsınız EMC den > Dodo > Laıba > Asga > Kalluga > Vb. Yanı Maradonda Iken Asgaya FIlaN Isınlanamazsınız..Anlamıssınızdır Demek Istedıgımı.. Burdan koxpumuzu indiriyoruz : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Yorum Yazmadan İndiremezsiniz ![]() Şifremiz : Kod:
Al!cænAktæ$-hitportal.org Pw5 Koxp İsteyenLer : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...]
ben yine sabahladım sensizliğin korkusu sardı dört bi yanımı bira vodka sarmadı sensizlik ağır bastı çekip gittiğin o gün yanında canımı aldın. Bana aşktan bahsetme sen aşktan ne anlarsın sen benim yüreğimde kanayan bir yarasın sevdamla yetinmedim kalbime mabed yaptım çekip gittiğin o gün yanında canımı aldın.. Sevdi......ğim Allah belanı versin Sevdiğim Dertlerin hiç bitmesin Yaptıkların aklımda iki elim yakanda Sevdiğim Bunu böyle bilesin Konu вℓα¢к¢нєяυв tarafından (20-06-09 Saat 10:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
Durum: Offline
|
|
|
|
#2 |
|
Alican Cok Sağol Kardeşim ![]()
![]() √√√∞∞∞••••ніτροяταL•оЯ∂••••ϋψэѕі••••∞∞∞√√√ •••ніτροяταL•••₣м•• ••PublicPlayer•• ••ReaLity•• •••⁄⁄§а∂оρα∞KαЈмєя∞//••• •••⁄⁄∞∞∞ h.woltage@hotmail.com.tr ∞∞∞\\••• •••⁄⁄∞∞∞ onder.capkin@hotmail.com.tr ∞∞∞\\••• ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
cok saol pwp ye baslamak istiorm ama nasil kuruluor?
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkadaşım anlatım yapılmış ama sana özet olarak anlatacağım... Öncelikle HitPortal farkıyla koxpumuzu indiriyoruz
Daha sonra oyuna girmeden önce koxpu açıyoruz (Exe) Daha sonra oyuna giriyoruz ayarları yapıyoruz... Ayarlar verilmiş fakat onuda anlatayım... Nation Hack'de Humansan Orc, Orcsanda Humanı işaretliyorsun ve npclere dalıyorsun Bu kadar basit... Konuyu incelemeden nasıl yapılıyor diye sormayın...Konu вℓα¢к¢нєяυв tarafından (07-06-09 Saat 15:16 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Konuyu DağıtmayaLIm |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kanky eline sağlık ama artık uskodayım Pwp Closed
![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
yorum yazalım ki yeni hileler icat edelim Video izleyebilirsiniz : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...]
ben yine sabahladım sensizliğin korkusu sardı dört bi yanımı bira vodka sarmadı sensizlik ağır bastı çekip gittiğin o gün yanında canımı aldın. Bana aşktan bahsetme sen aşktan ne anlarsın sen benim yüreğimde kanayan bir yarasın sevdamla yetinmedim kalbime mabed yaptım çekip gittiğin o gün yanında canımı aldın.. Sevdi......ğim Allah belanı versin Sevdiğim Dertlerin hiç bitmesin Yaptıkların aklımda iki elim yakanda Sevdiğim Bunu böyle bilesin Konu вℓα¢к¢нєяυв tarafından (14-06-09 Saat 10:22 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Etiketler |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 1299>Yeni PwKoxp v5 Merchant Hack-Ölümsüzlük-Küçülme-Büyüme | вℓα¢к¢нєяυв | Client & Yama Paylaşımları | 481 | 3 Hafta önce 04:17 |
| 1299 pvp koxp npc hack vb. 1300 dede çalışırmı | speedman94 | Client & Yama Paylaşımları | 11 | 09-04-10 03:03 |
| [1299] Speed Hack | LastAlliance02 | Private Serverlar | 6 | 04-03-10 14:06 |
| Knight Online 1299 virüssüz exe(Hack Shield Kırılmış) | fearlesrog | Çöp Kutusu | 2 | 15-02-09 06:12 |
| Knight Online 1299 virüssüz exe(Hack Shield Kırılmış) | fearlesrog | Çöp Kutusu | 1 | 15-02-09 06:11 |